Kategorier

X-SOCKS Marathon Socks Sokker Herreklær Begrenset tid salg,rabatt butikk Norge,profesjonell nettbutikk

NOK187.35  NOK93.68Du får 50% avslag
  • Modell: X-socks 0067
  • 6933 stk. på lager
  • X-SOCKS Outdoor Sokker Herreklær høy popularitet,Noble,kvalitet design
  • X-SOCKS Biking Racing Sokker Herreklær nye varer Promotion,i norge,De fleste Fashion Design
  • X-SOCKS Effektor Competition Sokker Herreklær,Populære,Mainstream
  • X-SOCKS Run Performance Sokker Herreklær utmerket verdi anbefaler,juledag,Hottest
  • X-SOCKS Mountain Bike Discovery Sokker Herreklær,officia hjemmeside,høy popularitet

Velg ønsket variant:Ant.

X-SOCKS Marathon Socks Sokker Herreklær Begrenset tid salg,rabatt butikk Norge,profesjonell nettbutikk_checkout
X-socks Herreklær sokker , X-SOCKS Marathon Socks Sokker Herreklær Begrenset tid salg,rabatt butikk Norge,profesjonell nettbutikk

VI rethought STABILITET. Over pronasjon eller supinasjon understreker ledd og leddbånd.

The X SOCKS® Marathon med Supinasjon bandasje stabiliserer foten i sin naturlige rullende bevegelse og holder den fra å slå innover eller utover.

Løperen er bedre beskyttet og kjører mer effektivt.

Sammen med andre X SOCKS® Technology, som for eksempel aircondition Channel®, AirFlow® AnklePads und Traverse AirFlow Channels®, er sokken det ultimate for maraton.


Tekniske spesifikasjoner:

Teknisk sammensetning:

30% Nylon

20% Skin NODOR®

17% Mythlan ™

12% polypropylen

12% Robur ™

9% elastan

Materialsammensetning ::

43% Nylon

29% polypropylen

20% Polyester

8% elastan


Teknologi:

Selvjuster CUFF:

Den selvjuster cuff tilpasser seg enhver leg størrelse uten å skli eller sammentrekkende. Som garanterer for en perfekt passform og komfort.

Vrist Protector med AirCool Stripes ™:

Reduserer risikoen for trykkpunkter og gnaging, og optimalt ventilerer foten.

Airflow ™ Ankel PUTER:

Ankler er ofte skrapes opp under et fall, siden de stikker ut fra sidene av bena. For å beskytte den eksponerte ankelen, utviklet X SOCKS® høy ytelse polstringer. Den crescentmoon formet justering av luftstrømmen ™ Ankel Pads tilbyr best mulig beskyttelse uten å påvirke ventilasjonen evne aircondtioning Channel®.

TOE PROTECTOR:

Hvem ønsker å være topp behov for å ta vare på sine tær. Den asymmetriske Toe Protector absorberer trykk og perfekt klemmer konturen av Toe Protector absorberer trykk og perfekt klemmer konturene av theasymmetric tå området.

TOETIP PROTECTOR:

Alle vet den ubehagelige følelsen når en tå stadig støt opp mot skoen. Etter en stund har du en smertefull verkebyll. Sjansene for at dette problemet oppstår mens du gjør sport er ganske høy fordi kontinuerlig bevegelse kan føre til at foten til å gli fremover i skoen. Å bufre foten fra dette trykket ToeTip Protector er laget av Robur ™ som puter og beskytter tærne samt de spesielt følsomme tuppen av tærne.

Lambertz NICHOLSON akillessene PROTECTOR ™:

Den spesielle Lambertz Nicholson akillessene Protector hindrer belastning på sensitiv akillessene fordi den er beskyttet av en rundt pute. Dette shockabsorbing pute fungerer som en buffer mellom fot og sko, og dermed hindrer trykk og friksjon

HÆL PROTECTOR:

Hælen området er spesielt utsatt for blemmer: The Heel Protector absorberer friksjon og dermed effektivt reduserer risikoen for blemmer.

AIRCOOL STRIPER ™:

Jo lenger de dagene kommer, jo mer aktiv blir vi. Og aktivitet betyr ofte sport - alt fra en rolig spasertur til en maraton. Men like forskjellige som de ulike idrettene kan være, de har alle én ting til felles: sommervarmen.

Av denne grunn har X SOCKS® utviklet et spesielt lys linje for sommer slitasje. Den anatomisk formet "R" høyre / "L" venstre footbeds er laget av Skin NODOR®, et garn som hemmer lukt og vekst av bakterier og sikrer behagelig tørr og hygienisk friske føtter. Integrert i Skin NODOR® materiale er AirCool Stripes ™, av pustende Mythlan ™ behandlet i en finstrikket net. Disse høyteknologiske funksjonelle fibre kjølig og lufte føttene selv under sålen og gir utrolig komfort selv på de varmeste dagene i sommer.

TRAVERSE AIRFLOW CHANNEL SYSTEM ™:

Traversventilasjonssystem sikrer at store områder av fotsålen, områder som normalt tett presset inn i skoen, er rikelig forsynt med frisk luft. For dette er pumpingen av buen av foten mobilisert. Når du går ned, utflating av buen krefter frisk luft rundt hele fotsålen, og når buen løfter igjen, luft trekkes ut av skoen.

Anatomisk formet Fotseng:

Hele vår kroppsvekt bæres av bare noen få små områder av foten. Ved å bruke den beste teknologien tilgjengelig i dag, den anatomisk formet fotseng justert til "R" høyre og "L" venstre fot, beskytter og støtter disse områder med stor belastning, såler av foten. Aircondition Channel® starter på fotens bue og fører ut av skoen. Varme og fuktighet blir kontinuerlig regulert av pumpeeffekt som sikrer at, for hvert skritt, strømmer rundt foten frisk luft.

Supronations bandasje:

Den innovative wrap hemmer løpet pronasjon eller supinasjon, dvs. holde føttene fra snu innover eller utover.

Hvis du er ute etter X-SOCKS Marathon Socks er du heldig. I vår løping & triathlon butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst X-socks kvalitet og kvantitet trygg Oslo. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herreklær produkter. X-socks kvalitet og kvantitet trygg Oslo tilbyr et eksklusivt utvalg av Sokker for ulike typer aktiviteter. Vår Sokker er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Beskrivelse


X-socks - Herreklær - Sokker

X-SOCKS Marathon Socks Sokker Herreklær Begrenset tid salg,rabatt butikk Norge,profesjonell nettbutikk